his army is defeated.

2007-11-22 @ 19:10:15
fjortis-dagen idag ju!
den blev mycket bättre än vad jag hade hoppats på, mina vänner är underbara!
jag tror det här måste vara den bästa födelsedagen jag haft, den kändes bara så bra!
Fick en mobil, parfym, klocka och kläder. ÄLSKADE MOBIL! har gått runt och lyssnat på musik hela dagen, tack så mycket mami, papi och syster, ni är bäst!


    

Jag är glad att jag fyller år på en Torsdag, då har vi bara bra lektiner, här kommer en del bilder från skolan, men jag måste varna er för ful skola först, så nu är ni varnade, här är en dag på skolan med mina coola vänner:

       

               
Människorna jag fångat på bild är: André, Eva, Siri, Hedda, Ulla, Naomi och mig själv.

Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan musik, musik är livet, påriktigt! utan musik skulle hela världen vara tom, för mig, världen skulle vara så tyst, meningslös och allt det där.
för er som undrar är jag en pop/rock människa, lyssnar på
mando diao, sugarplum fairy, marit begman, moneybrother, timo räisänen, the beatles, those dancing days, tegan and sara, johnossi, molotov jive, bob dylan, arctic monkeys, billie the vision & the dancers, john legen, belle and sebastian, cheap umbrellas, oasis, sahara hotnights, peter, björn & john, salem al fakir, the kooks m.m. det är dom som jag kommer ihåg nu, finns fler, men iaf. om jag inte hade dom, usch vad hemskt allt skulle vara då!

jaja, min hjärna är helt tom, kommer inte på nånting att skriva om, förutom att jag nu ska gå och äta prinsesstårta, och sen plugga, det känns inte så lyckat att behöva plugga på sin födelsedag, men jag går man i skola så gör man.

have a woderfull life.
Pegah.

I miss the way the corner of your mouth looks when you smile.

2007-11-21 @ 19:32:27
Idag hände nått jag aldrig trodde skulle hända mig, jag blev helt tagen med storm!
Denise, älskade Denise nere i Borlänge skickade mig en röd ros med ett kort som sa:
"Grattis på födelsedagen finaste vän! Hoppas vi ses snart. Jag saknar dig! Kram Denise"
Jag måste säga att jag fällde några tårar, det var bara så underbart fint.
om du ser det här så ska du veta att jag älskar dig så mycket, så mycket!
Du gjorde verkligen den här dagen till nått alldeles speciellt, det behövdes verkligen just nu, allt är bara så grått och tråkigt, men med den där röda rosen gjorde du hela min värld till ett stort färgglatt konstverk, tack.


                      image8


Skolan var väl rätt lugn idag, men hela tiden med en stor längtan i kroppen efter morgondagen.
Jag vill fylla år nu, nu, nu!                   
Mobilen är riktigt efterlängtad, den behövs verkligen, men mest av allt är prinsesstårtan efterlängtad, det är så oerhört gott. Dessutom har det automatiskt blivit av en tradition att jag bara äter den på min födelsedag, det är bra!iaf, nu ska jag gå och plugga, den saken är däremot INTE efterlängtad.
ska försöka hinna skriva imorgon, men tills dess, hare bäst!

Pegah.

Overdosing with you.

2007-11-20 @ 22:34:55
Det nyaste som hänt måste vara popup-festivalen, det var grymt kul!
Var där med siri, hedda och amanda.
Såg Hello saferide, moneybrother, sahara hotnights:

    

måste nog säga att moneybrother var grymmast, det var bara galet på sahara och på hello saferide var det nog lite såtrist, enligt mig som inte är något större fan av annika norlin(?).
umeå har blivit mkt bättre på att ta hit bra artister, känns jävligt skönt. För att jag ska kunna överleva i den hät staden behöver jag massor med bra musik, annars går det bara inte.
Här kommer jag iaf inte att stanna resten av mitt liv, det är ett som är säkert.
förmodligen kommer jag hamna i stockholm eller göteborg, där åtminstonde nån annan i släkten bor.


image2
Hedda, jag och siri blev fotade av www.rockfoto.nu, synd bara att dom inte tog den snyggaste
bilden, annars super.

skolan är bara allmänt trist nu..som vanligt.
 fast det händer ju en hel del knäppa saker, som att några i nian hittar på en kul idé om att man ska täppa igen toahandfatet med papper så att det svämmar över, men jag antar att dom inte tänkte på att hela mediateket, och två kapprum skulle fyllas med vatten så att skolan var tvungen att slita upp allt golv och göra om mediateket och kapprummen.
det bara virvlar av damm överallt, fyfan. en ny regel också, inget ritande på bänkarna, i slutet av varje lektion ska läraren gå omkring och kolla så att allt är bortsuddat, woho!
sen var det ju dethär med eldandet i skolan, killarnas hobby har blivit att tända upp allt och inget. så av det blev det ju värsta grejjen också med ett allvarligt möte osv.
fan att man ska drabbas av allt skit som andra ställer till med, det räcker med att behöva gå på den där skolan överhuvudtaget!
menmen,  lite julstämning börjar skapas nu när vi sätter i gång med luciaträningar och allt det där.
snart fyller man ju år också, i övermorgon rättare sagt, så snart kommer jag väl blotta alla mina så kallade "fjortis-sidor" för världen, ska bli trevligt.

have a wonderfull life.
pegah.