i think i need to do some stretching.

2008-08-31 @ 17:59:05

Jag ska åka och kolla på mitt lags fotbollsmatch snart. Är sjukt peppad! Det var längesen jag var och tittade på våra matcher, har inte känts så bra eftersom jag inte kan vara med och typ blir deprimerad. Men nu ska jag skita i mig själv och offra mig lite för laget, såklart!
Jag skriver om gårdagen när jag kommer tillbaka!
så...rikta en lycka till spark mot närmaste granne och tänk på GUIF f93 och hoppas på att dom vinner!have a wonderful life.
pegah zarassi.

my swedish teacher said write an essay on sadness, I wrote an essay about you.

2008-08-28 @ 19:29:22
Jag saknar min släkt i Iran. Det är 5 år sen sist nu tror jag. Jag saknar mormor och morfar och deras snälla ord. Jag vill träffa dom nu!


Jag tittade igenom massa gamla bilder nyss. Vad fina tider jag har haft. Vad underbara vänner jag har, tänk vilken tur jag har egentligen som har er.

  

22:a November 1993. En nybliven mamma med en nyfödd pegah.

 
Have a wonderful life.
Pegah Zarassi.

my world revolves around you, it's so hard for me to breathe.

2008-08-27 @ 18:45:23
Svek är det värsta som finns. Vänner som sviker....det svider nått så förjävligt! Jag har varit med om det allt för ofta, jag kvävs av det snart. Igår var jag med om nått jag önskar aldrig hade hänt. Så idiotiskt. Orden stack som hundra knivar på samma punkt. Två av mina bästa vänner gjorde mig illa. riktigt illa. Hur förlåter man sånt? Det värsta va, att dom bara drev, skulle skoja lite med mig. Men det gick alldeles för långt. Det vet man när tårarna börjar rinna. Förlåt är ett ord som använts så många gånger att man inte längre vet om det faktiskt är fyllt med ångest eller bara sägs med tomma löften.
Jag förlåter, men kan jag lita på er igen? jag vet inte...
Om jag inte haft den bakgrunden jag har, hade jag skrattar åt sprattet jag gick på. Men det går inte när man som åtta åring i skolan fick börja ta emot glåpord från allt och alla. "fyfan vad tjock du är! hahahaha" "så jävla vidrig! hahaha".
Om man skapar en bubbla som kan skydda en orkar man, men när föräldrarna påpekar samma sak. Då vill man gå under. förläldrar som inte älskar en för den man är och hur man ser ut det är ett skott rakt i hjärtat.
om det nu ens räknas som ett plåster på såret vet jag inte, men jag är ändå tacksam över att dom insett sina misstag nu. Ni två som gjorde det här och kanske läser det här undrar nog "vad hade allt det här med det vi gjorde att göra?". Det kanske jag kan svara på, men jag hoppas att ni på nått sätt fattar det själv också. Jag är kanske överkänslig, men det är andra människor med 0 % känslor som skadat mig. Jag orkar inte höra sånt längre. Jag är så trött.
Fula ord från sånna man inte känner kan göra ont. Men fula ord från dom som man låtit komma nära och lärt känna en, är en biljett direkt ner i graven. 

Jag hoppas ni fattar. Jag förlåter er för ni har visat att ni ångrar er. Men jag hoppas att ni fattat vad ni faktiskt gjort.have a wonderful life.
Pegah Zarassi.