And you know I'm fine, But i hear those voices at night.

2008-12-15 @ 00:17:41

Jag måste bara säga en sak innan jag avslutar för... inatt!
JAG ÄR TOTALT FÖRÄLSKAD I THE KILLERS NYA SKIVA, DAY & AGE!
Den är ju bara så grym! jag föll för den efter första... tonen!
så ett tips bara, LYSSNA!

HA ETT UNDERBART LIV!
PEGAH ZARASSI!


Only the fakes survive.

2008-12-14 @ 23:58:54
Ännu en helg är snart slut, men det gör inte mig något. Jag börjar 17.30 imorgon, lite knas kanske?
Nej inte alls! Den här veckan är den elevens val för högstadiet på skolan. Som flera andra har jag valt LAN från måndag-tisdag, vilket betyder, Måndag 17.30 - Tisdag 06.30.
Jag aldrig lanat förut faktiskt, så det ska bli intressant att se om jag orkar sittar framför datorn hela natten. Men naomi har ju bunkrat upp med bilder så det ska nog bli bra!

I helgen snöade det helt otroligt mycket. Jag smög mig ut på natten för några få bilder, men det var svinkallt så jag sprang fort in igen. Men vitt är det ute iaf.
Nu ska jag försöka göra klart sista minuten arbete till skolan. Betygen sätts antingen sent ikväll eller på Måndag, jag vet inte riktigt. Nervös är jag iaf!

Have a wonderful life.
Pegah Zarassi.

Give my regards to soul and romance, they always did the best they could.

2008-12-10 @ 00:05:45

Ojojojdå, nu har jag blivit slö igen. Jag har ju saker att skriva om men tiden räcker aldrig till! Varför blir tiden aldrig trött så den kan stanna upp ett tag? Det är meningslöst att kämpa mot tiden. Den bara går och går utan att bli trött. Nästan som en Duracell-kanin bara det att den orkar mkt mer.
Förövrigt hatar jag deadlines. Jag kan inte hålla dom!

Kan ju börja med att säga att i Fredags fick jag och två av mina kompisar värsta impuls idén att dra på bio och se Twilight! Tack kära nån att jag gick och såg den för damn vad den var bra!!! Helt klart en av mina favoritfilmer utan tvekan, helt grym var den!
Så ett tips till alla som ska gå på bio, se TWILIGHT!Vad har jag mer gjort? Jo jag har pluggat som satan, det är massa saker som ska in innan jul och betygen ska ju sättas så allt MÅSTE verkligen lämnas in snarast och jag har panik. Jag måste skriva 2 nyheter, 1 weekly diary, hemspråks uppgift, konsthistoria-analys och eng. grammatik häfte. Låter riktigt kul va? nån som vill byta plats med mig kanske?
trodde inte det va..

aja, nu ska jag kasta mig i säng och läsa lite till ett rest. prov i no som jag missade pga ett tandläkarbesök. fy...
lite random pics sådär va.

have a wonderful life.
pegah zarassi.