get sick soon.

2008-02-26 @ 19:33:26
Jag har inga vänner, jag har inget hopp, jag har ingen.
jag har framför allt ingen praoplats just pga dom vännerna jag inte har.

jag har hat, jag har ilska, jag har mig själv.
jag har allt sånt jag önskar jag inte hade.

all your dreams collide.

2008-02-18 @ 21:47:22
JAG ÄR LYCKLIG, JA JAG ÄR LYCKLIG, JAG ÄR LYCKLIG MÅNDAG, TISDAG, ONSDAG, TORSDAG, FREDAG, LÖRDAG!

JAG SKA SE MANDO DIAO, TIMO RÄISÄNEN, THOSE DANCING DAYS OCH JOHNOSSI DEN 28-29 MARS PÅ UMEÅ OPEN! 

                               

även om jag vetat detta ett tag nu så fick jag värsta snilleblixten alldeles nyss om att jag faktiskt ska se dom, så just nu är jag nog världens mest lyckligaste människa. Som plus ska det ju dessutom vara en meet&greet med mando på norrlandsoperan så det kan ju helt enkelt inte bli bättre.
Imorgon ska biljetten hämtas ut och efter det kommer jag förmodligen spendera varje kväll med att sitta och titta på biljetten och drömma mig långt, långt bort.

Idag vaknade jag upp i en säng som inte var min och nedanför sängen låg två madrasser på varann där två flickor låg, det tog ett tag för mig att komma ihåg att jag sovit över hos Linda vilket till en början var lite läskigt, men när min hjärna äntligen kommit ikapp verkligheten kändes det bättre.
Då kom jag även ihåg vad som hade hänt kvällen innan, jag hade varit med Linda, Hedda och Johan. Eller jag kanske egentligen borde säga att jag var med Linda. Hedda och Johan låg på moln någon annanstans.
Linda och jag spenderade en hel del av kvällen till att ligga och titta på Sailor Moon, det är grymt bra!
Vi han se hela åtta episoder = 2 timmar och 40 minuter innan Hedda och Johan anlände tillbaka till Jorden hos oss. Det var rätt kul, jag och Linda hann få oss flera goda skratt ska jag be och få tala om.

Sammanfattning av helgen: Väldigt, väldigt trevlig.

Imorgon blir det skola igen då, känner verkligen ingen längtan till den fula bruna byggnaden, men det är väl ändå rätt okej. Det är elevens val vecka vilket innebär 2 dagar bild och 2 dagar antingen idrott eller svenska. Har lite svårt att bestämma mig över dom två sista dagarna. Det kommer bli rätt roliga saker på gympan men på svenskan kommer man få typ ligga och lyssna på musik i soffan och läsa vilket vore himelskt men, men. Jag får väl ta och ta det som det kommer.

Ska försöka orka med att skriva imorgon också, tills dess, hare bäst!

Pegah Zarassi.

Sunday day.

2008-02-17 @ 16:43:56
Söndagar brukar egentligen vara ett stort hatobjekt för mig, men icke den här gången. Anledningen till detta är att det är studiedag imorgon vilket betyder att vi är lediga. otrlooooligt skönt.
Idag har det inte hänt så mkt i mitt intressanta liv, jag har suttit och lyssnat på musik med mina fina flickor och druckit multivitamin. Gó drickan!
                                                                  
image37


Ikväll kanske jag kommer orka dra mig till skönaste salongen någonsin, enligt mig alltså, biosalongen.
Det är rätt kul när man tänker efter, det kan hända otroligt mkt i mörkret medans filmen spelas. Jag syftar inte på något speciellt som jag varit med om, men jag håller tummarna för att min kompis snart ska få en sådan erfarenhet, gällande kärlek, hehe.
Men i alla fall, känner att det går rätt segt att skriva så jag borde nog sluta skriva snart.
Vi får väl så om jag orkar skriva igen efter biobesöket, tills dess hare bäst! 
             


     
image38

CHARMTROLLEN.


Pegah.