we only said goodbye with words.

2008-07-12 @ 11:19:43
Dåså gottfolk, nu drar jag med allt mitt pick och pack till Spanien i två veckor! Alicante om jag ska vara exakt. Kommer nog inte ha möjlighet att kunna uppdatera bloggen på den tiden, så det kommer bli ett rejält uppehåll här..too bad.
Nu ska jag sista minuten-sätta in bra musik på min mobbe innan vi bilar ner till stockholm och flyger därifrån. Det ska bli kul att träffa mina älskade småkussar! Anyway, ha det bra allihopa, så hörs vi om 2 veckor. KYSS!


Have a wonderful life.
Pegah Zarassi.

I'm a tiny penny rolling up the walls inside.

2008-07-11 @ 00:15:34
Förlåt för att jag varit så frånvarande den senaste veckan, men sätt inte skulden på mig! beskyll dagens teknik, känns som att ju nyare tekniken blir desto oftare måste saker och ting lagas. Men det kanske bara är jag, who knows.

Okey mates! nu kommer nästa episod om mitt sommarlov. Askalaset som några från konfan hade efter att lägret var slut, på kärleksviken. Det var riktigt roligt, mysigt och gott. Håll i er för nu drar vi iväg till det förflutna!

                              

Det var det! Tog ett tag måste jag säga. När jag tittade igenom alla bilder märkte jag att jag gillar att ta silhuettbilder och jag är strötförälskad i att ta stående bilder om du förstår vad jag menar?
Hur som havre (fniss) var det en otroligt trevlig kväll och det måste göras om nån gång!
Oj, glömde nästan...efter att vi varit vid kärleksviken, som stället hette där vi grillade så cyklade hela gänget iväg till äventyrslekparken där klättrade vi upp i spindelnätet/eiffeltornet (ett stort nät format som eiffeltornet) där satt vi och sjöng (skrek) alla disneylåtar som vi kunde komma på och snackade läger minnen. Det var mycket festligt!

Jag har världens underbaraste nyhet! JAG SKA FÅ EN NIKON D60!!! äntligen! gissa om jag är överlycklig över detta!?
Först gick det otroligt segt att få mina föräldrar att gå med på att jag skulle få en systemkamera, men så helt plötsligt en vacker dag kom min pappa och sa att han har tänkt beställa mig en kamera, bara sådär, pang poff! grymt trevligt!


HÄR HAR VI MIN KÄRLEK!


Sen en till sak, det är ingen nyhet, men nått fantastiskt är det! Jag ska åka till Spaninen - Alicante i 2 veckor! jag åker på Lördag, alltså om två dagar! JAG LÄNGTAR! kan knappt tro att det är sant, jag ska få en kamera och åka till Spanien! Det kan inte bli bättre! Jo, det kan det. När jag har kommit tillbaka hem från Spaninen ska jag tågluffa ner till Skåne. Vad ska jag göra där tro? jo jag ska till Evas stuga, och förhoppningsvis ska jag få sällskap av underbara Amanda dit, hoppas!


GISSA OM JAG LÄNGTAR DIT?


Men nu till en dålig nyhet för att jämna ut det hela. Jag var på magnetröntgen gällande mitt knä härom veckan. Det har visat sig att jag har skadat främre korsbandet och minisken. Kul? nej! Jag kommer inte kunna spela fotboll på ett bra tag och jag får inte springa på några villkor! usch...karma i guess.

Men nu ska jag ge mig innan det här inlägget blir alltför långt!
Hoppas att ni alla får en superduper sommar! kyss.

Have a wonderful life.
Pegah Zarassi.

Springer på min första kärlek på väg ner för liden.

2008-07-04 @ 15:57:51
Nu är det verkligen allt för länge sen jag har tagit mig tid att skriva här på min fina blogg. Min enda ursäkt är att jag varit på ett 12-dagars konfaläger. Men den ursäkten kan lika gärna kastas rakt ner i papperskorgen utan att läsas först.
Hur som helst. Trots mitt usla bloggande har kameran varit i full gång ett tag nu, det behövs inget sprängmedel för att spränga upp den, jag tror den sprängs av sig själv snart. Jag har så många bilder jag vill lägga ut nu på en gång, men jag måste lägga tyglar om mig. Jag får göra en liten deal med mig själv. Jag får lägga upp bilderna under den här veckan, då blir det en del skrivande i bloggen också, perfa!
Let's begin with these pictures:
(klicka på bilderna om ni vill se dom i större format!) 

                                                            

Jag tror nog att jag ska låta bilderna få tala för sig själva. Jag säger bara, you guys have changed my world to the better.
Love to y'all!

Next episode: Grillfesten "alias": ASKALAS!

Have a wonderful life!
Pegah Zarassi.