we are going to the top cause we've ain't seen enough.

2008-05-27 @ 21:54:11

Jag har ingen lust att skriva blogg. Är trött i armen efter allt trumspelande idag och är nervös inför imorgon. Jag kommer bara spela fel och det kommer bara bli skrot av allt det vi byggt upp.
Skolans sommarshow är egentligen bara pinsam. Men det är väl rätt kul ändå.

Har ju glömt skriva om kulturnatta som var i helgen kom jag på! Det var inte så roligt. Inte lika roligt som jag hade hoppats på att det skulle vara iaf. Såg Thingvellir, Hadar Kasch (kärlek), Tomas DiLeva (usch!) och lite andra band. Det var ett reggae band som var jätte bra, men kommer inte ihåg vad dom heter.
En dålig bild på Hadar Kasch har jag iaf, HÄR:

image106Nu är jag jätte trött och ska gå och äta daimtårta för att min älskade lillasyster fyller tretton år idag.
GRATTIS PARVA ZARASSI!

image107

Peace&Love.
Pegah Zarassi.

Low budget.

2008-05-26 @ 21:33:09
Nu är det skam på mig. Jag har verkligen blivit dålig på att blogga igen. Men det händer så mycket i skolan nu i slutet innan SOMMARLOVET så jag får som ingen tid över till annat. Men snart är det sommarlov och då ska jag fota som fan! Jag längtar efter frihet.

Här om dagen gick jag ut med eva till myren (fotbollsplan) och drog med mig kameran. Eftersom jag har så underbart mycket tur dog ju kameran såklart efter några bildet och "byt batterier" tog upp skärmen på kameran. Jag ville bara krossa kameran mellan handflatorna, det som gick så bra att fota....
hur som haver, RESULTAT (passade på att lägga ut en äldre bild också, på min kusin och hans mor) :

 
              

image103


KOMMENTERA GÄRNA! (både gott och ont!)


Nu måste jag dra vidare till mina läxor som väntar. Oj vad jag inte gillar skolan alltså. Men sommarshowen på skolan väntar. Jag Eva, Hedda, Siri och Naomi ska spela Hitten (Those dancing days). Spelar trummor på den. Hoppas att det går för sig när det väl gäller. Det tror jag nog det kommer också.

Have a wonderful life.
Pegah Zarassi.

i don't know were i'm going.

2008-05-22 @ 22:48:39
image97

Jag hade lite tråkigt så jag bestämde mig för att googla runt på lite grymma fotografer. Jag vet inte om det var smart eller riktigt korkat av mig, men nått var det. Först blev jag helt demprimerad när jag såg alla helt fantastiska bilder som jag aldrig kommer kunna ta, men sen vaknade en gnista eld upp i mig. Jag insåg riktigt hur jag brinner för fotografering. Jag ska bli så sjukt jävla bra en dag. Jag ska skaffa mig världens bästa kamera och jag ska få en liten klen sten att se grymt snygg ut.

Har väl inte så mycket mer att säga förutom att jag trot att jag kommer bli utbränd snart. Har så otroligt mycket att göra men inget blir gjort. Otroligt jobbigt. Men det finns väl inte så mycket att göra åt saken förutom att jobba järnet.

Pegah Zarassi.