I just want your kiss boy.

2009-02-21 @ 20:31:01


En vinterdagsdröm.

The sky is full of dreams but you don't know how to fly.

2009-02-05 @ 21:41:35
Idag hade vi Nationella prov i Svenska, 2:a delen. Man skulle skriva en uppsats med temat Nattliv. Jag bestämde mig för att skriva om en sommarnatt då Stephanie kom och hämtade ut mig kring ett på natten.Jag skrev om det på bloggen men kan väl göra en vädigt kort recension: 
Stephanie kom och drog ut mig, Pontus och Rickard sa hon väntade vid skolan som ligger ungefär 100 meter ifrån mig. Men på vägen dit hade dem gjort upp en plan och Pontus och Rickard hade gömt sig i en liten stengång kantad av trassliga buskar. När vi gick igenom där hoppade dom fram och skrämde slag på mig. Men oj så roligt det var! Det skrev jag om, lite mer ingående. Hoppas jag får bra betyg nu!
Idag snöade det hur mycket som helst! När jag kom hem efter skolan så var det bokstavligen en meter snö framför dörren. Fick trampa mig fram som en dåre.
På tal om skolan förresten! Sista lektionen var idrott, vi hade snö-rugby bakom kullarna strax bredvid skolan. Det var hur roligt som helst! Men jag fick mig en rejäl smäll av en kille i min klass skalle rakt i tinningen. Nu har jag värsta svullnaden precis nedanför ögonbrynet. Det gjorde ont men jag överlevde! och minnet och synen är som det ska.

Nu ska jag gå och mysa med mor min! Det är bara vi två hemma. Pappa är och tränaren och min lillasyster är i Åre. Saknar den lille rackarn faktiskt. Hon kommer hem på Söndag. Längtar!


Lillasyster.


Have a wonderful life.
Pegah Zarassi.

Filled with with dessperation and hurt, i'd like to tell you.

2009-02-03 @ 22:19:30
Igår skickade jag in mina gumnasieval! Lite spännande var det minsann att skicka iväg sin framtid som nu ligger i någon annans händer. Jag måste nog säga att jag känner mig rätt självsäker eftersom mina betyg är rätt bra och så, men man vet aldrig, jag är inte bäst.

Idag hade vi nationella i Svenska. Jag minns det som igår då jag gick i åttan och retade dem dåvarande niorna för att dom var tvungna att sitta instängda i ett klassrum och skriva värsta provet! Och nu helt plötsligt sitter jag själv där med en brinnande penna, ena ögat på pappret och andra på klockan, helt sjukt är vad det är.
Tyvär så var inte mitt öga på klockan till nån stor hjälp för jag blev klar med nöd och näppe. Jag vill ha mitt resultat nu!
Jag är mer nervös nu efteråt än vad jag var innan provet. Men jag vet att jag gjorde mitt bästa så nu är det bara en lång tid av väntan som gäller. Nästa nationellaprov är andra delen i svenskan, att skriva en uppsats! Jag biter naglarna vid tanken på det så det lämnar vi precis nu.

Tack för uppmuntrande kommentarer förresten! Nu skrivs det på här så att alla blir glada och nöjda! tjiho!

I brist på bilder tänkte jag dela med mig av grymma teckningar som  min största förebild inom.. ska vi säga konst(?) har gjort. Hon heter Liselott Watkins. Here comes:


Sådär! vet inte hur roligt det var att titta på dom där men för mig är det ett rent nöje!
So long.

Have a wonderful life.
Pegah Zarassi.