Do I look like, Do I look like, Do I look like I sell drugs?

2009-03-17 @ 19:01:46

ADAM TENSTA PÅ C-H IDAG!
Det var verkligen något speciellt. Min skola är typ den fulaste och tråkigaste som finns men så kändes det verkligen inte då Adam Tensta och Raad (en kille från "Get on our team") stod och snackade i idrottshallen.
Båda var grymt sköna att snacka med, man känner sig inte underlägsen på något sätt, man ligger på samma nivå.
Det är så en riktig idol ska få en att känna enligt mig. Någon man kan se upp, någon som står för rätt saker, en bra förebild helt enkelt. När det är så, då har man lyckats.

Besök hemsidan: "Get on our team"!
För dom som inte vet är det ett engagemang för ungdomar gällande alkohol och tobak.En annan nyhet: Det blir operation för min del imorgon! Gissa om jag är lycklig? Jag vet att det kanske, i vissas öron, låter helt sjukt att man kan vara lycklig över en operation. Men.. så är det bara!

Have a wonderful life.
Pegah Zarassi.


as long as we both breathe.

2009-03-16 @ 23:18:09

Hjälpte en kompis med en bilduppgift, misshandel var temat:Jag har försökt få fram det där läskiga, mörka som kryper en på skinnet när man ser misshandelbilder. Vet inte om jag lyckats, men mörkt är det iaf.

Imorgon bitti ska jag åka till sjukhuset och kolla huden på mitt knä. Om dem godkänner mig blir det operation på Onsdag. Jag hoppas innerligt med hela mitt hjärta att det blir av. Hoppas med mig!

Have a wonderful life.
Pegah Zarassi.


your head feels twice the size.

2009-03-03 @ 20:06:08

Nu är det äntligen sportlov för den norra delen av vårt avlånga Sverige, visst är det så? Åtminstonde vet jag att det är lov för alla ungdomar här i lilla Umeå.
Där har ni dessutom anledningen till att jag är glad just nu! Så då satt jag och tänkte- nu när jag är glad, det är lov och jag är fri, varför inte göra ett blogginlägg för numera ovanlighetens skull?
Så här har ni mig i min fulla glans, ha-ha. 

Jag har gjort en del småsaker sen sist. Inget viktigt sådär men kan väl nämnas ändå!
1.Jag har sett "Benjamin Buttons otroliga liv" och den filmen var minst sagt otrolig! SE DEN.2.Jag har blivit så glad att jag nästan börjat gråta när Kate Winslet äntligen vann en Oscar på (surprise!) Oscarsgalan.
Visst förtjänade hon det? Hon är ju grym skådis och helt sjukt är det att hon aldrig vann någon oscar för Titanic!

3.Jag har börjat läsa dem nu väldigt uppmärksammade böckerna av Stephenie Meyer. Ingen minde än författare till Twilight-serien. Jag tycker det är lite...tråkigt att läsa böcker som typ hela världen läser just nu och är helt hysteriska över. Men jag kan inte ljuga och säga att det inte är med all rätt. JAG ÄLSKAR BÖCKERNA.4.Jag hade fått en knäoperations tid förra torsdagen för att operera min korsbandsskada som jag fick när jag spelade fotboll förra sommaren. Men det blev inte av pga av en röd liten prick på knät som dom hittade dagen innan operationen och bestämde sig för att det inte skulle bli nåm operation dagen efter. Det var riktigt surt när doktorn sa "Jag vill nog inte operera dig imorgon" men surare var det då jag kollade knät dagen då operationen skulle vara och ser att där inte längre finns nån röd liten prick som hade kunnat skapa en infektion. SUPERSURT.

Oj vad mycket skrivande det blev! lite bilder måste ni ju också få, såklart.
Here comes:

 

Have a wonderful life.
Pegah Zarassi.