Leave her on her own.

2010-02-26 @ 20:19:39
I förrgår var jag lite sådär bubblande taggad inför nått väldigt töntigt i vissas ögon. Bokrean startade på maxi och jag som älskar böcker kunde inte bli gladare. Maxi är känt för sina låga priser på böcker så när det är bokrea är det bara ännu bättre! Blev dock lite besviken när jag kom dit, det var mest massa vuxen deckare och annat tråkigt, men jag hittade dock en feeeet bok som hette "1001 filmer du måste se innan du dör". Så ikväll blir det att åka och hyra film med Naomi. Vi ska hyra "Upp/Up" är det tänkt. Tyvärr är den inte med i en film du måste se innan du dör-boken. Men det gör inget, vi ser en ändå!
KÄRLEK TILL ER ALLA.


Charlie Hunnam

2010-02-26 @ 10:23:25
Sitter på historialektionen och har genomgång om Industriella revolutionen. Har inte riktigt hängt med kan man väl säga. Men det är lugnt, är bara att ladda ner power pointen sen!
Igår hittade jag en ny kändis-kärlek, har inte haft det på ett tag så det var intressant att bubbla upp igen för en total främling som bara existerar på bild. Blev ni intresserade av vem det är nu? Här har ni honom.
Mycket trevliga bilder. mumms.

If I can't have you then nobody can.

2010-02-25 @ 12:06:55
Jag mår inte alls bra idag. Ont i huvudet, spykänsla och allmänt hängig. Inte kul alls.
Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag och plugga lite på sånt som behövs och ta hand om mig själv lite. Vädret överraskade mig idag med blå himmel och skinande sol! Tittar man bara på himlen kan man nästan fantisera om att det är sommar. Men går jag ut kommer jag nog på andra tankar så jag nöjer mig med att drömma mig ut genom fönstret.
En liten update om mitt hobby-liv. Jag har börjat rita/måla igen! Det är riktigt skönt att sätta sig ner med papper och pennor när man inte vet vad man annars ska göra. Sätta på musik och låta handen göra som den vill. Jag välkomnar mitt gamla intresse tillbaka!