Stupid flagcounter.

2010-06-30 @ 21:27:06
I'm starting in English again. I have secret plans of conquer the world and my guess is that I will spread my power fastest with this widely spread language. Oh yes, I'm on my way people!
Unfortunatly my incredibly bright brain works a little slow sometimes and I forgot to save my dearest "flagcounter" that shows wich places I've spread to. But now, I'm on a roll again and hopefully soon the worlds flags will appear at the right again.
-
I almost completely forgot that I took a few pictures when my sister and I went on a shopping spree.
Well, at least on our way there..

None of it was ever worth the risk.

2010-06-30 @ 16:16:05
Hade planerat att gå på stan idag men eftersom vädret igår visade regn så dumpade jag mina planer. Nu är klockan efter fyra och en enda droppe har inte visat sig än. Känner mig riktigt lurad!
Det blev en riktigt god frukost imorse i alla fall. Bra start på dagen.
Idag är det ju premiär av Eclipse på bio! Nej, jag har ingen biljett men på Lördag så ska jag och syrran se den! Taggar som tusan.
Känner att det blev en lite uppdatering i punkform det här. Men ibland flyter det inte på. Nu ska jag ta kort på klänningen som jag köpte igår till min kusins bröllop! Den är så fin så jag måste dela med mig!
Au revoir!

Everybody sees it's you.

2010-06-28 @ 22:57:34
Hedda x2. Kunde inte hålla mig från att visa dessa bilder. Hon är så söt!
Efter en del mindre panik och ångestattacker drog jag mig tillslut (med hjälp av syrran) ut och joggade. Jag kan inte ljuga och säga att det inte var så farligt för det var det. Min kondition är sämst, men så länge man vill kan man och så länge man har musik går det. Joggade ungefär i samma takt som en 70-åring men jag lyckades ta mig 5 kilometer. Jag ursäktar om jag låter skrytsam på nått sätt men ibland måste man få vara lite stolt över sig själv :)
Nu ska jag slänga mig i sängen, imorgon ska det cyklas till Strömpilen/Maxi och shoppas klänning till bröllop! Den ni.