Funny little world.

2010-03-19 @ 22:37:31
Det blev hemmakväll ikväll. Lite skönt sådär. Känner mig lite virrig i huvudet och vill bara sova. Ska nog lägga mig i soffan med sällskap av en bok. Har bara varit att plugga i historiaboken senaste veckan, behöver läs in icke skolrelaterat material. Yepyep.

This is my life my friend.

2010-03-14 @ 20:56:18
Igår fyllde min älskade vän Naomi år. Hon blev 17 vårar och det firar vi i efterskott med ett stort GRATTIS!
Jag, Naomi, Jane, Linda och Livia bestämde oss för att dra på bio och se Remember Me lite så där impulsivt som man gillar det.
Den var bra. Jag har inte riktigt bestämt mig för hur bra den var men den var värd att se. Väldigt känslomässig på sina ställen. Men sen har ju jag en tendens att gå djupt in i filmer så jag vet inte riktigt.
-
Imorgon börjar skolan igen. Lovet är över och det firar jag inte det minsta. Jag skulle verkligen kunna ha lov hela livet ut. Lyckas alltid fylla dagarna med något jag kan göra. Jag älskar att bara kunna vara hemma och ta det lugnt. Inte behöva känna att jag måste göra nånting.
Nu ska jag sluta filosofera och fortsätta med läxorna.
Arrivederci.

Keep on walking.

2010-03-09 @ 19:50:27
Hatar melodifestivalen, hatar alla som medverkar och hatar allt som har med det att göra. Men jag har aldrig hatat Salem och jag kan inte hata honom när han sjunger en låt som denna. Me like alot.