Bryssel

2012-07-30 @ 20:15:43
Ja hörrni, här går det inte undan men i ärlighetens namn är jag mer inne i en fas där jag skapar bilder för hand hellre än att sitta och redigera bilder digitalt. Och så kan det gå ibland. Men nu har jag börjat gå igenom bilder som jag tog när jag var i Bryssel för ungefär 2 veckor sen skulle jag tro.. så det lär väl poppa upp lite blandade bilder därifrån titt som tätt. Enjoy!

Får det lov att vara..

2012-07-30 @ 17:00:05
Llite tarte au framboise?

La petite robe noir

2012-07-28 @ 23:13:07
Alltså finns det något bättre än fina parfymreklamer? Ja det gör det men det gör dom inte mindre fina för det. Varför är inte all reklam lika fin och genomtänkt, skulle göra tv:n mycket roligare. Hur fint skulle det inte vara om alla tv-reklamer var som väldigt korta kortfilmer? Ljuva tanke. 
Varför denna plötsliga snackis om tv-reklam? Jo för att det går en särskilt bra på tv här i Belgien just nu, säkert Sverige också men det har jag ingen aning om. Det är i alla fall en parfymreklam för märket Guerlain och jag har ett stort behov av att rusa till Sephora och ta reda på hur denna La petite robe noir-parfymen luktar! Reklamarna har lyckats kan man väl säga.
 
 
Och så har vi ju den här fina med Audrey Tatou med bäste Jean-Pierre Jeunet (Amelie från Montmartre) som regissör:
 
Och med vackra Natalie Portman: