Midsommar 2012

2012-06-30 @ 20:56:16
HEJ ALLIHOPEN! jag har inte glömt bort uppdateringen. Har goda nyheter ska ni veta! Vi har funnit en sladd som passar till in kamera! Nu kan jag börja uppdatera med fräscha bilder. Men först tänkte jag ta ett steg tillbaka faktiskt och lägga ut lite midsommarbilder som har legat och samlat på sig damm lite för länge. Det var en himla fin midsommar hos Jane i alla fall, gómimddag med tjejerna och sen partaj med diverse annat folk. Det stack till lite i hjärtat när jag gick igenom bilderna ska ni veta tjejer! Ni är det bästa jag har.
Sicken bildbomb alltså!! Och det tog sinnes lång tid att lägga in dom, internet vill inte riktigt hänga med idag. Så bäst för er att ni rullar upp igen och tittar på dom en gång till extra noga!
Jane, lägg märke till hur jag hedrar din lilla midsommarstång med att den får avsluta bildbomben, hehe.
AU REVOIR MES AMIS!

Visningstur á la notre appartement

2012-06-29 @ 13:00:20
Okej, så här kommer en finfin rundtur i hur lägenheten ser ut, steg för steg. Ha överseende med att det är mobilkamerabilder. FÖLJ MED!
Vi börjar i mosters rum som nu även är mitt rum. Vår finfina säng, ses på första bilden, den är sköön. Och en finfin garderob skådas på andra bilden.
Liggande utsikt från min sida av sängen. - Utsikt från fönstret!
Mitt sovrum ligger längst bort i lägenheten. Ska man vidare går man nerför ett litet trappsteg ut i en lång korridor. Och några steg fram i korridoren till höger hittar vi min killkusin Armins rum.
Han spelar tv-spel mest hela tiden. Om inte med xbox så med datorn. Men han är rolig ändå. Tittar man ut mot andra sidan korridoren skymtar man min tjejkusin Kianas rum. Vi går dit.
Hon fullkomligt älskar smycken, kläder och färg. Jag behöver väl knappt säga att vi kommer bra överens?
Fortsätter man längst korridoren kommer man nästan till vardagsrummet. Men först toaletten! Intressant va? Men ska man vara noga så ska man.
Mest ville jag bara visa utsikten från toan. Den är dock finare en solig dag. Idag är det regnigt..
Och så till vardagsrummet! Min favoritplats i huset. Det är stort, öppet, modernt men med inslag av lite gammalt med takbjälkarna. Åh vad fint. Vi kör på några bilder till tycker jag!
Mmm.. och till sist till köket...->
Och titta! Här hittar vi min fina moster och så två gulliga små mini-sköldpaddor!
-
Det var det mina vänner! Det finns ett tvättrum också men det tänkte jag att vi skippar.
Och förresten så tror jag att jag snart har en kamerasladd i mina händer!! Á tout a l'heure!

A bit of a huge dissapointment after all

2012-06-28 @ 23:44:33
Jag har kommit till insikt att jag är aningen mer besviken än vad som kan ha framkommit i det tidigare inlägget. Ville nog ha det där konditori-jobbet väldigt jävla gärna. Har gått omkring och tänkt på alla recept som jag hade förberett på smaskiga svenska bakelser men som aldrig kommer att få bakas till konditoriet. Usch vad tråkigt.
Hur som helst satt jag precis och läste det enda svenskskriva som jag fick med mig, senaste numret av ELLE och egentligen fanns det verkligen ingenting intressant i den (Rekommenderas ej) förutom slutet. Horoskopen såklart. Mitt löd i alla fall såhär:
"SKORPIONEN 24/10-22/11 Juli handlar om möten och känslor. Det ser inte ut att vara betoning på kärlek eller förälskelse utan handlar snarare om spännande utbyten med nya bekanta. Under den här perioden gör du av med mycket pengar och risken är stor att du får leva på knäckebröd och vatten i slutet på månaden. Att säga åt dig att spara är lönlöst, men är du smart bunkrar du i frysen medan du fortfarande har råd. Under Juli får du en hel del inviter och intresserade blickar vilket gör dig glad. Du tycker om att känna dig attraktiv."
Låter väl rätt lovande ändå? Det tycker jag minsann! Lät ju smaskigt värre. Äventyr och nya bekanta är exakt vad jag behöver just nu! Men frågan är ju hur jag ska lyckas träffa folk? Är det någon som har några tips? Jag är väldigt öppen för förslag. När vi gick omkring på stan och jag såg folk i min egna ålder så blev jag livrädd av tanken på att behöva gå fram och ba "Hejhopp! jag är inte härifrån, vill ni hänga med mig?". Det går ju bara inte. SÅ HJÄLP.
-
Hälsningar från en tjej med mixed feelings.
-
PS. Har fått förfrågningar om att ge en visningstur i hur och vart jag bor. Ni kan vänta er det imorgon! DS.