Allting går upp för mig när solen går ner

2014-12-19 @ 01:41:00
Det var det. Första terminen på Civilingenjör Interaktion & design är bortgjord. Jag trivs som handen i handsken, verkligen. Har hunnit vara med om så himla mycket och träffat så många nya fina människor. Även om livet från ett litet perspektiv har sina upp och nedgångar så känner jag att livet från det större perspektivet är på en av sina toppar. Jag hoppas att mina (förhoppningsvis) 5 år på universitetet ska bli minnesvärda, en tid att komma ihåg och se tillbaka på med en varm och gó känsla i magen. 

Började gårdagen med en lunch med papi på stan för att sedan möta upp min vapendragare Challe för en froyo på Honey Comb som öppnat upp i UÅ! Det är ju så himla gott men måste ju vara kritisk och säga att priset tar emot en aning. Särskilt när man är student och svag för det goda i livet. Lär ju dock bli stammis där när solen börjar värma igen. Vi mötte sen upp Jane för en svängom på bolaget och sedan var det bara att åka hem och fylla på med bränsle och styra upp sitt yttre. Det nalkades festligheter.
Vi styrde nämligen ihop en sista liten reunion med klassen igår innan det skulle bli dags för folk från andra delar av vårt avlånga land att styra sin kos mot sina hemtrakter. Det blev en förfest hos Lovisa och sen fortsatte vi med festhäng på Oleary's. En himla trevlig onsdag med drinkar, skratt och vänner! Jag och Challe blev ju dessutom bjudna på drinkar, hehehehe. Not bad, not bad at all. Kvällen avslutades i god anda på Max där vissa inte pallade trycket hela vägen, haha. Bevis finnes längst ner, start scrolling.

Bjuder i alla fall på ett gäng gryniga men festliga bilder!

 

Comments

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback