Julen 2014

2014-12-25 @ 16:24:00
Mys, mys och ännu mer mys! Vilken härlig första vecka på jullovet jag har haft! Hann med en sista drink-och spelkväll med några fina vänner. Lappen som ni kommer skåda på en av bilderna är Arvids något onyktra associationer till Frankrike. Skrattade tills jag kiknade den kvällen och påbörjade även min rapkarriär. Har ni tur kanske det dyker upp en video i framtiden som bevis.
Hur som började denna julen med att vi fick överraskningsbesök från Stockholm, en av mina gudföräldrars döttrar (som jag kallar storasyster) och pojkvän pallrade sig upp till vårt vita vinterland och förgyllde julen! Har i princip spenderat hela veckan med dom.
Annars så har jag hunnit med second hand-shopping, julklappsshopping, massvis med godsaker och gómat, promenad i vintersolen längst älven,  julklappsutdelning och familjemys. Har verkligen förätit mig på allt det går att föräta sig på. Kanske dags att damma av IKSU-kortet efter denna ledighet? Officiellt mitt jullöfte.
Har knappt tid att sitta vid datorn så passar bara på att slänga in en hög med bilder från dessa dagar.
Hoppas ni alla har haft det och har det bra vart ni än i världen är. Att ni slipper frysa, inte går hungriga och framförallt har någon att krama om. GOD JUL!
 
 

Comments

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback