Det här är vart jag kommer ifrån

2015-04-27 @ 01:31:00
För inte så längesen, närmare bestämt kring 21 Mars då det var persiskt nyår, så var min pappa i Iran. Han åkte dit och överraskade alla släktingar och njöt av festerna, maten och naturen som blommor kring nyår.
Till min stora glädje har jag fått fria tyglar till att bläddra bland resans bilder och använda dom till mitt förfogande bäst jag vill. Tack pappa! Så tänkte visa er en bunt bilder från en vinkel som man inte alltför ofta får presenterad för sig av ett land som Iran. Det vackraste, mest variationsrika land jag vet. 
 
 
Nästa gång tar jag er med upp i bergen!

Hemavan 2015

2015-04-17 @ 18:26:00
Drar en flashback friday till Hemavan och alla underbara stunder. Jag och brädan höll oss till knappliften och barnbacken *nybörjarN* och det blev bara åk en dag men det var kult. Var ju faktiskt min första skidresa och den levde upp till förväntningarna med råge!
Jag, Challe och Alfred hade kirrat plats i Janes stuga tillsammans med 9 stycken filurer från ID13 medan våra kära klassisar i ID14 hade kirrat stuga via Studentski. Var massa fler gäng från ID12-14 också så det var en himla programfest alltså. Så vi sprang mellan stugorna och skålade!
 
Sammanfattning: Trots pissväder så härjade vi runt, var alldeles för fulla och samlade på oss minnen för livet!
 
 

Fifty shades of autumn

2015-04-15 @ 17:11:43
Hej vänner!
Ja, jag har återhämtat mig från min smärre offentliga kollaps, hehe. Tentan är skriven och jag går bara runt och håller tummarna på positiva resultat. I need motivation!
 
Glada nyheter har jag också! Lyckades kamma hem ett jobb på Elgiganten till i sommar och vidare sen på sidan av plugget. Så himla glad för det! Så om ni blir sugen på teknik i sommar hittar ni mig på Ljud&bild-avdelningen. Wiho!
 
Vad mer? Det finns mycket roligheter att se fram emot April-Maj månad, så får hålla mig i skinnet så jag inte lägger all energi på det roliga och glömmer plugget. Men hur som helst så kommer detta ske:
- Pyjamasparty med alla CD/Data/ID-brudar
- Kvalborg/valborg
- Tyska StrIDen
- Toughest (agerar hejarklack)
- IDag & Inatt
- Brännbollsyran (!!)
 
Lämnar er med dessa rubriker så kommer förklaringarna allt eftersom. Ska se till att dokumentera allt så jag kan berätta det i bilder sen.
 
Och på tal om bilder bläddrade jag i bildarkivet efter lite glada minnen och snubblade över ett par bilder från i höstas som jag glömt bort Tillåt mig presentera en färgexplosion!