Back on track

2015-04-06 @ 18:50:18
Nämen hörrni! Hallå där! 
Som vanligt med mig kommer jag och går som jag vill utan någon förvarning. Tystnaden kan tycka kännas oändlig i vissa stunder. Det är dock himla värmande för ett grått hjärta att se att det är några knattar som troget kikar in här ändå. Kärlek till er. 
 
Det har hunnit hända ofantligt mycket sen jag senast lämna ord här. Både stora och små saker som lämnar sina fotspår här livet. Men eftersom dom små saker är sådana som kräver längre rader av flödande ord så kan vi väl i alla fall börja med dom större sakerna som kan listas upp som såhär:
 
- Ställde mig för första gången på en bräda denna vinter och med det gjort så begav jag mig med ID-programmet till Studentski i Hemavan. Och jag önskar att jag kunde säga att det blev mer åkning än bärsning men det hade varit lögn. Jobbar vidare på åkningen nästa vinter tänker jag.
 
- En och annan gómiddag med frugan min, Challe challis charlie carlie. Bättre alla hjärtans dag-dejt får man leta efter.
 
- Fick spendera Berättarteknikkursen med folket i mustach längre ner här. Hade så himla kul ihop och lyckades skapa en och annan grym produkt som "Señor Clean" och en liten skräckfilm. Fick spela huvudroll men tror jag lägger skådespelardrömmarna på hyllan efter detta, haha.
 
- Blev intagen till mitt programs festeri indivID och fick skämma ut mig tillsammans med 6 andra sköna peeps men också vara med om en himla rolig dag/kväll uppstyrd av indivIDarna. Är nu mer 'bajsmacka' i ett år (Y)
 
- Färgade håret nattsvart! *Intresseklubben antecknar*
 
- Jag och några power brudar från klassen styrde upp årets Återspark med Great gatsby-tema. En helt fantastisk kväll som tog oss till 20talet för hela slanten. Så himla stolt över vad vi snickrade ihop!
 
- Och så en drös annat smått och gott som får representeras i lite bilder istället.
 
KANSKE hör av mig snart igen. Tacohej!
 
 
 

Comments

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback