Lillasyster

2015-08-31 @ 11:35:07
För ett tag sedan så plockade jag upp min systemkamera och begav mig ner till älven med lillasyster min. På min lillasysters begäran faktiskt! Var otroligt ringrostig vad gäller kameran men det tog inte lång tid innan jag föll in i känslan och älskade varje sekund som jag stod bakom min klickande kompanjon.
Fotade i princip varje dag när jag var yngre men har tappat drivet på senaste tiden. Eller snarare blivit bekväm men att ha mobilkameran. Tror det är dags att hitta tillbaka till min svarte riddare, eller vad säger ni?
 
Ps. Har världens finaste syster.
 

Cykeläventyr, pastakungen & en sista middag på Båten

2015-08-30 @ 09:52:00
Veckan innan nollningen drog igång var det mycket som hände. Tre extra fina axplock från den veckan var att Emma kom hem så jag och Jane tog med henne på ett cykelväventyr som tog oss till Baggböle herrgår. Det var extremt varmt och svettigt men så himla värt det! Är så vackert att cykla den vägen längst älven.
 
Träffade pappa på hans lunch och satt och käkade stans godaste pasta hos Pastakungen Luigi. Var fint att bara spendera lite qualitytime med pappsen.
 
Och sist men inte minst var vi ett litet gäng som träffades på Båten för en sista Hejdå-middag i goda vänners lag. Där satt vi tills solen nästan gått ner och tiden kom ikapp oss. Det roligaste med kvällen var när jag Pia, Nicole och Fischer stannade utanför mig på Tvistevägen och stod och pratade lite innan vi skulle skiljas. Men det tog ett himla tag innan vi kom iväg för en plötsligt hade vi en stor reunion ute på gatan då folk vi kände bara råkade gå förbi. Vi blev säkert ett gäng på 10 personer som stod där tillslut! Tvistevägen är verkligen en värld för sig.
 
 

#ID5ton0a

2015-08-28 @ 12:20:00
Som sagt, mottagningen 2015 är igång! Vilket innebär att alla mina älskade klassisar är tillbaka i stan.
Vi började det hela med en ordentlig reunion i lördags som dessutom blev Cias inflyttningsfest.
Välkommen till tvistevägen, Cia!
Det hela avslutades på Båten där vi blev ett stort gäng IDare från olika årskurser, så himla kul!

På Söndagen var det dags att träffa n0llorna för första gången för lite lära-känna-varandra lekar och käka korv med bröd. Vi phösare var kanske inte det piggaste gänget i stan, hehe. Men det gjorde ingenting för det riktiga första mötet var på Måndagen då alla blev uppdelade i färggrupperna. Mina blå n0llebejbs är helt fantastiska och första färgmiddagen blev något att komma ihåg! 
 
Efter det har vi hunnit med en kväll med Capsning (som avlslutades på Origo och för min del en förstörd röst efter för mycket pepp i kön), en kväll med Speed-dejt med data och igår pluggkväll på origo med 19 familjepizzor. Idag blir det vattenballongskrig och på kvällen Vinbränboll och utgång på Origo. SÅ MYCKET ATT SE FRAM EMOT!
Håll i er för nu kör vi!