Stockholm

2015-07-30 @ 21:06:32
Har en del att ta igen här! 
Men börjar i hyffsad nutid ändå. Igårkväll kom jag tillbaka från en 3-dagarstripp till hufvudstaden vår. Har haft det helt fantastiskt bra och roligt med massa underbara ID-vänner. Lovvan öppnade upp sitt hem för mig och challe (tack vännen!) och agerade helt utomordentlig guide på våra second hand rundor och äventyr. 

För att ta det från början i någorlunda följsam ordning så landade jag kl19.00 på söndagskvällen och tog mig kvickt in till stan för att möta upp hela gänget på Vapiano där vi hade en första mysig kväll med mat, öl och drinkar. 
På måndagen bar det av ut till Lidingö hem till Samuel där det vankades poolparty hela dagen/kvällen/natten lång. Systemetkassarna var välfyllda , poolen var uppvärmd och Andreas agerade grillmästare så vi alla fick i oss mat när det behövdes som mest. Beer pong bordet användes flitigt, det mystes på balkongen med utsikt och det hela avslutades med en promenad hem till Dengan vid 2-snåret för ett bada jacuzzi och vi var även några tappra peeps som hoppade ner i den bäcksvarta sjön. Nästintill oslagbar kväll helt enkelt!
 
Tisdag och onsdag spenderades till second hand shopping och att vandra i inredningsbutiker. Fick med mig några fynd som förgyller garderoben men som öppnade upp ett svart hål i plånboken. Men vad är väl pengar när man är död? Bäst att spendera det medan man andas, det är min filosofi det.
 
Resans restaurangtips är helt klart Prime Burger! Tro det eller ej så petade den ner Båtenburgaren till andra plats med hjälp av sin "Lily's burger" och parmesan & koriander slungade sweet potato fries. God dayum.
 
 

Fredag hela veckan

2015-07-15 @ 20:52:00
Hej hopp hallå! 
Nu har jag råkat missa att uppdatera på vad livet mitt har bjudit på den senaste tiden. Jobbar endast helger så har hela veckorna lediga till att göra vad som faller mig in! Himla lyxigt men hade varit ännu bättre om vännerna också hade varit lediga då...... Men hur som havre, slänger in en drös med bilder efter en snabb recap:
 
- Homeparty med brudsen = vi gottade oss i dildosarna och vibratorernas värld
- Pia kom hem från Sri Lanka och jag fick blommor och choklad som tack för att ha vattnat hennes blommor <3
- Har suttit hemma i soffan och stirrat på regnet i lite för många timmar förra veckan
- Träffat Eva som huserat i Berlin alldeles för länge och ätit apgod sallad på Kulturbageriet med henne och Siri
- Umgåtts med mina föräldrar som lämnade mig som snögubbar och kom tillbaka som pepparkakor
- Träffat Linnea som är hemma igen efter ett år på universitetet i hufvudstaden
- Återförenats med min Challisballis som levt loppan på västkusten i några dagar
- Druckit en flaska vin för mycket och gungat till Näääk & Nimo på tisdagsrex

ÄLSKAR SOMMAR OCH FRIHET.
 

Guitars

2015-07-06 @ 00:25:00
Har jobbat hela helgen och var dödstrött lördagkväll efter att ha gått upp kl8 för första gången på en månad och jobbat till 17.30. Inte mycket att oja sig över, i know, men tar ju så hårt på kropp&knopp innan man får in jobbrutinen. Hade hur som helst inte hunnit införskaffa alkoholhaltig dryck heller och kände mig inte on top of my game. Men mina vänner ger sig inte i första taget förstår ni! Jane viftade kvickt med en rödvinflarra och förfesten blev hos Annika som bor cirka 100m ifrån mig. Väcktes mitt i min powernap av ett telefonsamtal från Jane och utan ett ord pumpade brudarna Anna untz - E det fest i luren och då fanns det inte mycket annat att göra än att svepa om och tagga igång! Vi hamnade i slutändan på Guitars och sammanfattar kvällen som soft och har ungefär 10 videoklipp på jane att garva åt när jag helst behagar. Värt!