Stay gold

2015-07-01 @ 14:05:47
Ligga-och-pressa-tiderna är äntligen här! I förrgår mötte jag upp Linda och Iwar på gräsplätten utanför henne och blottade hela min härliga vita uppenbarelse för solen. I och med bakisdag tog jag mig inte ut förrän vid 14tiden men några timmar sol hann vi suga i oss ändå.
När magen började kurra cyklade vi till ÅC där vi mötte upp Annika och Jane på sushibaren och plockade med oss varsin box ut i eftermiddagssolen. ÄLSKAR SUSHI. Efter lite mys och prat var jag så himla mätt och varm att det enda rätta var att pallra sig hemåt och kasta sig i soffan, så det gjorde jag och det var den dagen!
... tills jag kom på att jag istället kunde ligga i en större soffa på CH och ha ett helt hus för mig själv. Resten av familjen är och lever loppan i Malaga nämligen så det är FF-deluxe som gäller i huset. Så jag packade en övernattningsväska och begav mig hit, där jag nu sitter och knåpar ihop denna text till er.
 
Igårkväll kom Naomi, Moa, Kalle, Jane, Linda och Livia över och såg U21-finalen där vi tog GULD!! Mina nerver klarar inte av straffar, var helt i uppror. Men när sista straffen sattes och det var klappat och klart bara vrålade jag rätt ut sådär som pappa brukar göra, man har ju lärt sig av den bästa! Fotboll alltså <3 
 
Nä nu missar jag för många solminuter! Ska ut på balkongen och njuta av plusgraderna all day long. Och ikväll blir det dessutom förfest hos Challe och sen salsakväll på båten Båten. Så kul!
 
 

Comments

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback