Närmast hjärtat

2015-06-30 @ 15:15:00
Den senaste veckan har mitt underbara lilla tjejgäng blivit tajtare än någonsin. Vi har tillsammans försökt läka hjärtesorg, ätit choklad i kolossala mängder, sovit tre personer i två sängar på tvärsen så man fått skarven i ryggen, målat naglarna, cyklat ner på stan, druckit kaffe, ätit frukost ihop, ätit middag ihop och tagit vara på varandra till fullo. Är så lyckligt lottad som har så starka och vettiga kvinnor/vänner i mitt liv! 
I lördags plockade vi dessutom fram våra vinflaskor och slog våra fulla glas ihop! Vi hamnade på TC som vi inte hade besökt på väldigt länge och blev glatt överraskade av stämingen. Random bastards levererade dem sköna beatsen och jag träffade gamla vänner och hade en himla kul kväll! Ser så kopiöst mycket fram emot resten av sommaren. 
 
 

Sommarkvällar @ älven

2015-06-29 @ 15:39:11
Att hoppa av jobbet kl 19, mötas av sol och vänner, handla jordgubbar, choklad & sommardricka och sätta sig nere vid älven. Det är bra himla trevligt det!
 
 

Midsommar i yttersjö

2015-06-24 @ 23:20:00
Åh jisses vilken midsommarhelg jag fick vara med om detta år! Har liksom dragit mig från att skriva något om det för jag vet inte vilka ord jag ska använda för att återskapa känslan. Men nu är det bara att tuta och köra!
Började dagen med att bli upplockad av Pia i röda faran som tog oss till Gammlia, fina Gammlia. Där väntade Challe på oss bland björkris, blommor och glada midsommarfirare i det gröna gräset och den stekheta solen. Gjorde ett tappert försök att binda en krans men kan ju säga att jag överskattade mina färdigheter och det hela slutade i en trött grön ring med en enda liten ensam smörblomma. Nåja, bättre lycka nästa gång!
Jocke kikade också förbi och hade med sig en ljuvlig blombukett till Challisballis. Jag och Pia suckade längtande. Så himla gullig är den lille filuren! Hör du det Jocke?
 
Efter lite lapande så var det dags för mig och Pia att vinka adjö och styra vår kos bort till Yttersjö där en 25 personer samlades i Davids föräldrars hus för ett alldeles fenomenalt kalasigt midsommarfirande!
Så fort vi kom fram så glömdes både mobil och kamera bort. Tog inte en enda bild på heeeela kvällen, natten och morgonkvisten. Men jag och Nicole var lekledare och höll i en lyckad 5-kamp och Musikquiz. Det spelades beerpong, hetspong, kubb, irländsk julafton och kl2 dansades det runt midsommarstången i vinglig takt!
Avslutade kvällen framför brasan och somnade sen in på en luftmadrass bland vänner och surrande myggor. 
 
På lördagen vaknade vi upp till strålande sol och värme, så himla bortskämda umebor! Hela dagen spenderades utomhus på picknickfilten och vid 17-tiden befann vi oss på den lilla stranden knappt 300 meter från huset. Jag, David, Simon och Anton var de tappra 4 som vågade oss på årets första dopp! Kallt men himla friskt mot den solbrända huden.
Klockan 19 var jag hemma i tvistelägenheten igen, alldeles utmattad men lycklig efter en helg fylld av vänner, värme, skratt och snaps! Och det var midsommar år 2015.
5 av 5 solstrålar.