Aloha Brännbollsyran!

2015-06-06 @ 12:00:00
Årets brännbollsyra levererade på nytt! Hade the time of my life med nya och gamla vänner. Vi hade ju, som man säger, lite otur med vädret på fredagen men peppen var inte mindre för det! Det var ändå folk som hejade och ölade på ängarna. Eloge till Anton och Nicole som styrde upp världens bästa Hawaii-partaj hemma hos sig samma kväll! Blev väldigt kalasig hemma hos dom och ännu kalasigare väl på festivalområdet, där jag grät och var lycklig om vartannat till Veronica Maggio, men ändå mest kalasig tillbaka på efterfesten. Det var ju helt enkelt kalas!
 
På lördagen sken solen som om den aldrig varit borta ur våra liv och hela dagen spenderades på ängarna. Hejade på Lokal som tyvärr inte tog sig hela vägen men livet gick vidare och huden blev en nyans mörkare.
Man var väl inte helt i toppform sen kvällen innan men det blev ändå gómiddag med brudarna hemma hos Linda på kvällen innan vi rullade till Rullstensgatan där David styrde upp häng och musikquiz. Festivalområdet var helt insane den kvällen, gick BANANAS till maskinen (mitt liv är komplett) och käkade kebabtallrik med Challe lagom till DVBBS. Soft.
 
 

Comments

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback