Förevigt föralltid

2015-06-12 @ 14:16:00
Som jag har längtat efter att kunna umgås med mina töser timmar i sträck utan någon som helst stress i världen. Jane (i mitten) känner ni väl igen vid det här laget. Och dom andra två är Linda <- och -> Livia. Har känt dom ända sedan förskolan, det är alltså 16 år av vänskap! FATTA! Har inte tröttnat på dom en sekund och planerar att ha dessa underbara människor vid min sida tills en naturkatastrof alternativt döden på naturlig väg skiljer oss åt.
 
Vi satt på café station i onsdags och smaskade i oss det ena och det andra medan vi snackade ikapp om allt vi missat fram till nutid. Siri och Annika (som också går under kategorin 16 år av vänskap) kom också förbi och snackade ikapp fastän dom lyckades gå om varandra.
 
När rumpan inte orkade sitta ner mer så blev det en liten runda á la inredning. Jane har precis flyttat in i sin nya lägga på nydalahöjd och har massa space att fylla upp med inredning, vilken fröjd! Så jag följde med och låtsades som att jag också hade massa pengar (fick 380kr på skatteåterbäringen....) och kunde shoppa allt vad jag ville ha. I slutändan fick den färggladaste och festligaste mattan jag kunde hitta följa med mig hem!
Hurra för den!
Och adjö för mig.
 
 

Comments

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback