Hipp hipp hurra för födelsedagskalas!

2015-06-15 @ 13:07:00
Helgen var en enda stor födelsedagsbomb! På fredagen lyckades Annika och Naomi locka fram PartyPegah (inte så svårt) och vi hamnade på Iwars 21års fest! Träffade massa vänner som man inte träffat på ett tag så det var himla kul! Och jag älskar kontrasten på första och andra bilden här nedan. Tydligt bevis på hur man ser ut när man lämnar huset och hur man ser ut efter ett glas vin (läs 2 glas (okej, 3 glas)). Som det ska va!
 
På lördagen vankades det tvättning och städning. Ja, det var väl det..
LURING! Det skulle minsann grillas och firas en till födelsedag. Cyklade, 1 timme försenad (någon förvånad?), hem till Anton och Nicole (födelsedagsbarnet) och hann precis möta dom i ytterdörren påväg ut. Vi skulle nämligen sitta ute i det gröna! Närmare bestämt vid Ålidhemsskolan bland betongen, fint som snus. Glöden glödde och solen sken, om än att jackorna var på och det allra bästa var nog att befinna sig vid lekparken. Barnet i oss dör minsann aldrig! Fick mig ungefär 1567 goda skratt när det hängdes och slängdes i ringar, huvuden som snurrade runt diverse lekparksattraktioner och GUNGADE GUNGA! Alltså vilket pirr i magen det var, måste gunga gunga oftare, svinkul ju och bästa frihetskänslan!

Och avslutningsvis, så har jag bästa spanarfönstret från min lägenhet! Ibland när man står och pillar med blommor och örter i fönstret så råkar man sätta ögonen i någon man känner som går förbi, och fotar dom och är allmänt creepy. Denna gång hamnade Viktor ofrivilligt i mitt nät. Hej Viktor! 
 
Hejdå hörrni!
 
 

Comments

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback