Picknick i parken

2015-06-18 @ 01:05:00
ÄNTLIGEN fick jag umgås med min partner in crime Challe (challis, charlie, challisballis osv). Vi har lyckats gå om varandra på senaste med jobb och allmänt upptagna kalendrar. Men så fick vi i tisdags en hel dag till att göra sånt som vi gör bäst! Shoppa alltså. Solen sken och vinden blåste men i medvind trampade vi mot dom gamla, avlagda kläderna och prylarna som förtvivlat väntade på att få finna sig en ny plats i våra liv. 
Vi hade egentligen tänkt åka på en second hand-turné men den både började och slutade på Röda korset city. Man måste vara på rätt humör för det här med att bläddra bland 100 fula ting för att hitta ett fint förstår ni, vilket vi inte var. Så efter att ha fyndat lite smått och gott, bland annat en gammal kopparväckarklocka som får agera bokstöd i min stringhylla, så gick vi runt på stan och jag spenderade alldeles för mycket pengar men vad gör väl det om hundra år.
 
När fötterna började tröttna och blodsockret sjunka så trotsade vi molnen med att plocka på oss en picknickkorg från café Station och satte oss i SF-parken. Var mysigt att få sig lite solstrålar och prata ikapp om sånt som behövdes prata om. Men det hela slutade med att Challe låg under både filt och jacka så tillslut fick vi erkänna oss besegrade av dom allt för låga plusgraderna. Så efter ett toabesök där jag passade på att posera ogenerat i min nya hatt så kramades vi hejdå och jag hoppade på bussen till Elgiganten för personalmöte.
Har jag sagt att jag fått jobb där? Nu vet ni!
 

Comments
Postat av: Anonym

bästastebästaste du!!
/C

2015-06-18 @ 14:57:03

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback