Flashback: Barcelona 2011

2015-11-16 @ 17:42:05
Att det har gått hela 4 år sedan jag gjorde min första stora resa utan mina föräldrar men istället med mina 8 fantastiska tjejkompisar är helt ofattbart. Samtidigt som det känns som att det var alldeles nyligen vi satt där på flygplatsen alldeles tonårspirriga i kroppen så känns det som att jag har hunnit vara med om så mycket saker sedan dess att det knappast kan ha fått plats på endast 4 år.
Men att jag har låtit 1000 bilder från de 10 dagarna i Barcelona bara ligga och skräpa är kanske mest ofattbart av allt. 

Denna djupdykning i arkivet av bilder har dessutom gett mig en insikt i hur mycket man hinner förändras rent utseendemässigt på 4 år, från 18åriga tjejer till dagens 22åriga. Har därför besparat mig själv och mina vänner på eventuella pinsamheter (men mest för att själv slippa blåmärken) och serverar er ett fat med ren Barcelonakänsla och endast en smula pubertetsmogna brudar. Håll i hatten för nu lyfter vi!
 

Heading for darker times

2015-11-12 @ 08:39:00
Mitt sinne är inte skapt för ett dygn med fler timmar av mörker än dagsljus. MItt sinne blir lika mörkt som natten. Grattis till mig under vintertider!
Därför är det så himla viktigt att umgås med människor jag tycker om (och äta D-vitamin) som tar fram det bästa i mig och håller humöret uppe. Och på den fronten har jag minsann dragit hem storvinst i kompislotteriet! Är så fruktansvärt lyckligt lottad som har mitt lilla girl squad runtomkring mig. Så mycket fint vi har varit med om och så mycket som väntar oss framöver. Stora händelser likaväl som små. Sänder er, my sisters from other misters, lite extra mycket kärlek en solig höstdag som denna! Den numer sällsynta solen har väl gjort mig kärlekskrank. Kram!
 
 

Catching up with time

2015-11-11 @ 02:40:41
Jösses amalia säger jag bara! Har spenderat de senaste två timmarna till att gå igenom bilder sen senast ni fick en vardagsuppdatering. Gissa om jag fick en smärre hjärtattack när jag insåg att det inte visats bilder sedan slutet på nollningen? Det innebär alltså sedan mitten på september = två månader sen -> mobilkameran går alltid varm = hejhopp bildkavalkad! Inte okej och väldigt tidskrävande som sagt. Men nu är jag minsann ikapp nuet och det med en hel drös ögonblick att dela med mig av.
 
För era skrollningsfingrarsskull så delar vi upp allt det goda i två delar. Här kommer den första!