Lately I've been..

2016-03-18 @ 15:24:35
Sen senast och på senaste så har jag repat med bandet, varit på riktig skogsmulle-upptäcksfärd, njutit av vad jag hoppas varit slutet på vintern, grillat korv, ätit massor med god mat, firat min allra första alla hjärtans dag med en käraste (ursäkta för ostigheten), varit på "I'm happy I'm not.." fest, ätit söndagsälgstek, myst med en varm liten kissekatt och varit på en fantastiskt festlig återspark med afterski-tema som började med en pre-ski med indivID.
Jag är inte mycket för ord idag så, som så många andra gånger, låter jag bilderna tala för sig själva.
Hoppas ni har en fin Mars månad y'all!
 
 

From Oslo with love

2016-03-14 @ 23:54:00
Nu är det cirka två veckor sen jag kom hem från min lilla getaway trip till Oslo och det är inte en dag för tidigt att dela med mig av alla bilder jag tog på denna underbara stad och den alldeles för korta tiden som jag fick återse den. Som vissa kanske har koll på bodde jag där i nästan ett år efter studenten vilket var år 2012. Sedan dess har jag inte satt min fot där, förrän nu. Så det var med lycka och nostalgi jag klev av planet i denna efterlängtade stad. Dessutom skulle jag få träffa min bästa vän från tiderna i Oslo, Rebecka, som jag inte träffat på två och ett halvt år. Det var så jäkla fint att få träffa henne igen! Vissa människor spelar det ingen roll hur mycket tiden än sträcker ut sig mellan en, för när man väl ses är det som om tiden stått stilla. Rebecka och hennes roomies Ebba och Nicole lät mig dessutom få mig en sängplats hos dem under dessa fyra dagar. Tack till er tjejer! 
 
Jag fick under dessa fyra dagar en försmak på våren som snart komma skall här hemma också. Men mest av allt fick jag njuta av goda vänners sällskap, alldeles för god mat och en och annan öl. Hade!