his army is defeated.

2007-11-22 @ 19:10:15
fjortis-dagen idag ju!
den blev mycket bättre än vad jag hade hoppats på, mina vänner är underbara!
jag tror det här måste vara den bästa födelsedagen jag haft, den kändes bara så bra!
Fick en mobil, parfym, klocka och kläder. ÄLSKADE MOBIL! har gått runt och lyssnat på musik hela dagen, tack så mycket mami, papi och syster, ni är bäst!


    

Jag är glad att jag fyller år på en Torsdag, då har vi bara bra lektiner, här kommer en del bilder från skolan, men jag måste varna er för ful skola först, så nu är ni varnade, här är en dag på skolan med mina coola vänner:

       

               
Människorna jag fångat på bild är: André, Eva, Siri, Hedda, Ulla, Naomi och mig själv.

Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan musik, musik är livet, påriktigt! utan musik skulle hela världen vara tom, för mig, världen skulle vara så tyst, meningslös och allt det där.
för er som undrar är jag en pop/rock människa, lyssnar på
mando diao, sugarplum fairy, marit begman, moneybrother, timo räisänen, the beatles, those dancing days, tegan and sara, johnossi, molotov jive, bob dylan, arctic monkeys, billie the vision & the dancers, john legen, belle and sebastian, cheap umbrellas, oasis, sahara hotnights, peter, björn & john, salem al fakir, the kooks m.m. det är dom som jag kommer ihåg nu, finns fler, men iaf. om jag inte hade dom, usch vad hemskt allt skulle vara då!

jaja, min hjärna är helt tom, kommer inte på nånting att skriva om, förutom att jag nu ska gå och äta prinsesstårta, och sen plugga, det känns inte så lyckat att behöva plugga på sin födelsedag, men jag går man i skola så gör man.

have a woderfull life.
Pegah.