can't feel no pavement right under my feet.

2008-04-17 @ 22:30:01
Äntligen sol och värme, äntligen känslan av riktig lycka, äntligen den välkomna sprudlande känslan i kroppen. äntligen en lycklig väntan på sommar.Idag var skolan helt okej. Förutom utvecklingssamtalet. Kommer förevigt och ännu längre hata utvecklingssamtal. Inte för att det gick allt för dåligt. Men jag är påväg neråt. Jag vill inte vara påväg neråt för då kommer jag bara få höra massa tjat dag ut och dag in. Jag orkar inte mer av det.
Slöjden var rolig. Jag och siri utvecklade våra basketskills genom att kasta pappersbollar i min oigenstickade mössa. Den är påväg att bli en fin mössa måste jag tillägga.
Slutade vid två. Det var otroligt skönt! Efter lite småsnack med några i klassen begav jag mig hem till min älskade balkong och till min älskade sol. Har suttit där hela dagen och läst bok. Emanuel som är en sexologi. Och då menar jag att det är en serie på sex stycken böcker, inget annat!
Resten av dagen/kvällen har jag ägnat mig åt att plugga matte inför provet imorgon. Känns rätt bra men inte 100.
Känner mig rätt prov-trött efter No-provet idag, som gick sådär. Får kompletera idag men har inte hunnit läsa så mycket no idag så jag får väl låta det bli oskrivet imorgon.


ANDRA BOKEN I EMANUEL-SERIEN. LÄS ALLA!

Har väl inte så mycket mer att tillägga just nu...JO FÖRRESTEN! Gratis konsert med Marit Bergman på tisdag! så otroligt lycklig över det just nu, längtar, längtar och åter längtar!

Mina lyckopiller just nu:image71
Marit Bergman. (på tisdag!)

image72
Timo Räisänen. (Konserten på Umeå Open var toppen!)


So long!
Pegah Zarassi.