Summerbreeze.

2008-03-12 @ 16:41:35
Hemma från den underbara veckan på Mallorca. Även om jag hade lite otur med vädret så var det hur kul som helst. Lite brun har jag blivit iaf. Det var den största prioteringen för mig, bli brun. Kanske låter det...äh, jag vet inte riktigt hur det låter. Men det var verkligen skönt att komma ifrån det kalla tråkiga, se nått nytt, fint ett tag. Det behövdes verkligen. Inte för att jag fattat hur tråkigt jag egentligen har det i mitt liv, men snacka om att det ringde sådana varningsklockor när jag kom dit! Jag måste fan göra nått roligt av mitt liv innan jag ruttnar i den här tråkiga hålan. Det mest irriterande är att alla som inte bor här hela tiden ska säga "men Umeå verkar vara en sån trevlig stad, och det verkar vara en så bra stad för ungdomar" men hallå? nej! det kan jag verkligen inte hålla med om, det suger. Ännu värre är ju när vuxna som bor här säger så! alla här är blinda, ingen ser. Fuck kulturstad.
Fast jag måste erkänna att det var lite skönt att komma hem sen, men bara för att jag fick träffa dom jag älskar.
Dom är det enda som får mig att stanna här, om dom inte funnits, hade jag varit långt härifrån för länge sen!

             


När jag kom hem gick jag in på datorn för att kolla läget och så. Som man brukar antar jag. Och jag fick världens underbaraste välkomnande då ska jag säga. Jag läse evas blogg och där fanns jag som veckans "hiss" för att jag kom hem och så. Sen fick jag veta att Mando hade gjort en ny video till "train on fire" som är med på nya skivan "Never seen the light of day". Den är grym! och då menar jag både skivan och videon! Några bilder från videon:

   

Länk till Videon: http://youtube.com/watch?v=CGwNH3YVMAo

När jag var på Mallorca så att jag hunnit snacka lite med Denise, hon hade uppdaterat mig om att det snart var våran ett-årsdag, hon sa att hon skulle göra en tårta för att fira. Jag tyckte det var gulligt av henne, men ärligt talat så tänkte jag nog att det mest var nått man sa, och inte gjorde. För att det var för jobbigt. Men när jag kom hem och kollade in hennes album på apberget, så var jag nästan påväg att svimma, hon hade en bild på en tårta där det stod. "PEGAH - DENISE - ETT ÅR (L)" bevis på detta ser du på bilden här nedanför. 
Denise är så underbar, och jag älskar henne så mycket! Jag vet inte hur jag ska visa det på bästa sättet, men jag hoppas du förstår det ändå! 

                                                
image61


Idag har jag varit sjuk, ont i huvet, halsen och bara varit tung i kroppen. Orkade inte dra mig till skolan, så jag stannade hemma. Det var riktigt skönt. Har suttit och stickat, lyssnat på massa musik, ätit gott och tittat på tv. Precis gjort sånt som man ska göra när man är sjuk. Jag fick mig ju dessutom en sjukling-kompis. Eva.
kolla in hennes blogg förresten: www.petrur.blogg.se . Den är fin den.

Men, men. Nog för idag. Ska försöka skriva imorgon. Känns som jag alltid säger det men inte riktigt lyckas hålla det. Men lovar. Ska försöka.