I drew a line, I drew a line for you.

2009-07-16 @ 15:53:28
Göteborg är mina drömmars stad.
Med 99,9% säkerhet kan jag lova att det är i denna stad ni kommer hitta mig efter gymnasiet. Jag älskar allt!
Alla gator, alla caféer, alla grymma affärer som inte existerar i umeå, folket, spårvagnarna och ja, allt helt enkelt!
Efter några dagar känner jag mig nästa som hemma, inte en outsider som sitter och är nervös på spårvagnen och inte vet vart hon riktigt ska. Jag kan det nu, storstadslivet... i alla fall någorlunda, hehe.

Ikväll kommer jag äntligen få träffa min bästaste bäste vän, N! Har saknat henne så mycket och nu äntligen kommer hon tillbaka frånTyskland. Får väl se vart kvällen leder oss.
Jag får ju inte glömma min bästaste bäste vän A heller. Hon har spelat nu under Gothia och en god vän som jag är stod jag på sidan av planen och håll tummarna idag. Men det behövdes tydligen fler en två tummar...

Har käkat alla världens maträtter den här veckan känns det som! Thailändskt, indiskt, grekiskt, svenskt och svenskt. Kommer rulla härifrån sen när jag ska hem. Men det gör inte så mycket.

Jag har faktiskt tagit lite bilder med digitalkameran som jag vill dela med mig men jag har ju ingen sladd.. så det gör det hela lite knepigare. Ni får vänta tre dagar till helt enkelt. Tills dess kan ni få en fin googlad bild på mina drömmars stad istället (nu måste jag bara hitta en också...).


Finfina Haga, gatorna påminner lite om Paris.

Göteborg Avenyn 5 Poseidon by eddiemcfish.

Avenyn.


Linje 3, fram och tillbaka varje dag.


Have a wonderful life.
Pegah Zarassi.