old tunes in new waves

2012-08-09 @ 20:54:32
Den här låten är ju rätt gammal nu men upptäckte den här versionen av den idag och tyckte den var himla bra (speciellt vid 03.22) så tänkte ba jag skulle dela med mig litegrann. Plus att den känns ganska aktuell just nu på något vis. Vill mest bra stå ute i regnet och gråta ut all spänning och press som lagt sig mellan alla nerver och celler i kroppen just nu. Jag är bara så fruktansvärt stressad över alla viktiga val som måste göras vid den här tiden i livet. Så fruktansvärt stressad över att jag fortfarande inte VET vad JAG vill. Varför vet jag fortfarande inte vad jag vill göra med min framtid? Vad jag vill jobba med? Vart jag vill hamna? Alltså jag vet verkligen inte alls. Och det gör att den frågan ligger och gnager i samvetet exakt hela tiden. Hur tar man reda på vem man är menad till att vara?
 

Comments
Postat av: bäänninka

sluta stressa vännen, pusselbitarna kommer falla på plats och du är långt ifrån ensam om att inte veta vad du vill göra i framtiden!! låt oss äventyra lite innan vi börjar oroa oss över såna saker<33 vi kommer typ bli över hundra år vilket betyder att det inte är någon brådskan att bestämma sig(a):] Jag saknar dig!!

Svar: Åh ja det låter super! Äventyr är ett ord jag gillar, hehe! Men jag är bara rädd att tiden helt plötsligt ska gå alldeles för fort och att jag står kvar på samma ställe om du förstår vad jag menar? Vi får ta och brainstorma tillsammans när jag kommer hem :) saknar dig med!!
Pegah Zarassi

2012-08-09 @ 22:56:09
Postat av: Lana

Det blir bättre. Jag lovar.

Svar: Åh jag hoppas verkligen det. Men du är ju äldre och klokare så jag får lägga stor vikt i det du säger :)
Pegah Zarassi

2012-08-09 @ 23:06:33
Postat av: Jane

Ta ett steg i taget. Få erfarenheter, så får du även nya idéer om vad du kanske skulle vilja prova på.

Snygg design du fått poppi, duktig du är :D kanske ska bli grafisk formgivare?;)

Svar: Kloka ord. Hoppas jag kan ta till mig dom! Tack käre du! :D haha ja men kanske det va! får utforska lite mer i vad det innebär!
Pegah Zarassi

2012-08-09 @ 23:59:11
URL: http://jeino.blogg.se
Postat av: Moa

äh du är ju bara i början av livet! lev livet till dess yttersta gräns! du kommer komma på något! du är smart min vän! :)

Svar: Ja jag får väl försöka tänka så! Men av erfarenhet vet man ju att det helt plötsligt har gått en massa tid utan att man vet vart tiden tagit vägen! Tack hörru, :)
Pegah Zarassi

2012-08-10 @ 00:11:55
URL: http://uzuri.blogg.se
Postat av: Joakim

åh har precis samma ångest. vi borde träffas över nån fika och bonda lite tillsammans och hjälpa varandra att komma i underfund med något så fort du kommer hem!!! puss <3

Svar: Skönt att veta att man inte är den enda som lever med ovisshet! Ja men absolut käre vän, hör av mig så fort jag kommit hem! Hoppas du har det bra! puss och kram.
Pegah Zarassi

2012-08-10 @ 01:29:48
URL: http://gossipanka.blogg.se

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback