Chillin' out, maxin', relaxin' all cool and all shootin' some B-ball outside of the school

2014-12-13 @ 02:04:00
Fångade dagen tillsammans med musikhjälpen imorse. Varför pågår inte musikhjälpen året om? Hade förgyllt alla 365 dagar alltså. Vet dock inte om grannen under mig uppskattar dunsarna från min morgondans men det får han tåla! hehe.
Efter lite matteplugg i hemmet mitt mötte jag upp Challe @ shool för att unna oss lite mat utanför studentplånbokens ramar, inte illa. Dagen till ära hade kårhuset hamburgerbuffé dessutom! We like.
Catchade upp lite om allt skvaller och skitsnack på senaste och ba göttade oss i havet av burgare och pommes, mmmMmmmm.
Resten av dagen löpte förbi i takt med aktiviteter som att försöka knocka taket på våning fyra i MIT (trots min motsägelsefulla längd), vinna och förlora mot Mattias, Arvid och Jonas i Quizkampen (I never back down, ska ta dom allihopen om och om igen) och peppen innför kvällens aktivitet. Vad var det tro? Jo äntligen var det dags för Umeå BSKTs hemmamatch mot Norrköping Dolphins på Udominate arena (även känt som gamliahallen). Har blivit lite av en awesome tradition för mig och Challe att dra på Umeå BSKTs hemmamatcher. Lovin' it! 
Saknar verkligen mina egna baskettider, hade så jäkla kul och älskar sporten både på och på sidan av planen.
Dock var det inte helt glada miner på oss när vi lämnade hallen, hemmalaget torskade denna gång..
Men tur det kommer fler chanser! VI supportar i vått och torrt minsann.

Annars så har det varit en kolugn kväll för mig, taggar morgondagen som tusan! Då är det dags att pallra sig ner till stan och armbåga sig fram bland alla stressade julshoppare. Ska försöka bocka av en och annan julklapp på listan men framförallt ska jag köpa mig en fet FROYO från Honey Comb som äntligen har öppnat upp i U-town. Dessutom blir det partaj till kvälla!! Men mer om det kanske poppar upp i ett inlägg imorgon. Taggataggatagga.
 
 
OBS OBS! Bilder från ett annat tillfälle.

Comments
Postat av: Anonym

BRA INLÄGG
/C

Svar: Cheers C!!
Pegah Zarassi

2014-12-14 @ 04:18:01

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback