En smak av sommar

2014-11-19 @ 16:28:00
Kan inte förstå att det har gått över två år sedan jag sist lämnade ett spår på den här sidan. Helt sjukt. 
Har hunnit vara med om så mycket under den tiden och det finns många minnen jag som jag inte har förevigat här men nu har den ambitionen hittat tillbaka. Woop woop!
För att kasta er in i vem jag har hunnit vara och vad jag gör nu så kör vi en snabb resumé:
- Jag gått från att ha tagit till studenten till att spendera en sommar i Belgien.
- Kom hem och skrapade ihop pengar innnan jag tog mitt pick och pack till Oslo där jag flyttade in i en 2a med tre killkompisar (I know.. men det var svinkul!).
- Hittade tillbaka hem efter 8 månader och spenderade en sommar i sverige innan jag hamnade bakom skolbänken igen fast på universitetet.
- Läste basåret och hade the time of my life med livslånga vänner från här och var i vårt avlånga land.
- Fick vara med om en ljuvlig sommar detta år som innefattade midsommar på mjölkö i stockholms skärgård och en girls trip till göteborg.
- Och nu mina vänner, så är jag universitetsstudent här hemma i Umeå där jag läser Civilingenjörsprogrammet Interaktion & design.
Phew.
 
Bara för att vara dryg så spolar jag tillbaka lite efter denna snabbspolning framåt. Vi tar oss tillbaka till sommaren som var. Nu när ben och märg får uppleva bitande kyla ännu en gång så fantiserar jag mig som vanligt tillbaka till känslan av solens värme mot huden, ljudet av fågelkvitter och doften av hav.
 

Comments

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback