Cykeläventyr, pastakungen & en sista middag på Båten

2015-08-30 @ 09:52:00
Veckan innan nollningen drog igång var det mycket som hände. Tre extra fina axplock från den veckan var att Emma kom hem så jag och Jane tog med henne på ett cykelväventyr som tog oss till Baggböle herrgår. Det var extremt varmt och svettigt men så himla värt det! Är så vackert att cykla den vägen längst älven.
 
Träffade pappa på hans lunch och satt och käkade stans godaste pasta hos Pastakungen Luigi. Var fint att bara spendera lite qualitytime med pappsen.
 
Och sist men inte minst var vi ett litet gäng som träffades på Båten för en sista Hejdå-middag i goda vänners lag. Där satt vi tills solen nästan gått ner och tiden kom ikapp oss. Det roligaste med kvällen var när jag Pia, Nicole och Fischer stannade utanför mig på Tvistevägen och stod och pratade lite innan vi skulle skiljas. Men det tog ett himla tag innan vi kom iväg för en plötsligt hade vi en stor reunion ute på gatan då folk vi kände bara råkade gå förbi. Vi blev säkert ett gäng på 10 personer som stod där tillslut! Tvistevägen är verkligen en värld för sig.
 
 

Comments

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback