Stockholm

2015-07-30 @ 21:06:32
Har en del att ta igen här! 
Men börjar i hyffsad nutid ändå. Igårkväll kom jag tillbaka från en 3-dagarstripp till hufvudstaden vår. Har haft det helt fantastiskt bra och roligt med massa underbara ID-vänner. Lovvan öppnade upp sitt hem för mig och challe (tack vännen!) och agerade helt utomordentlig guide på våra second hand rundor och äventyr. 

För att ta det från början i någorlunda följsam ordning så landade jag kl19.00 på söndagskvällen och tog mig kvickt in till stan för att möta upp hela gänget på Vapiano där vi hade en första mysig kväll med mat, öl och drinkar. 
På måndagen bar det av ut till Lidingö hem till Samuel där det vankades poolparty hela dagen/kvällen/natten lång. Systemetkassarna var välfyllda , poolen var uppvärmd och Andreas agerade grillmästare så vi alla fick i oss mat när det behövdes som mest. Beer pong bordet användes flitigt, det mystes på balkongen med utsikt och det hela avslutades med en promenad hem till Dengan vid 2-snåret för ett bada jacuzzi och vi var även några tappra peeps som hoppade ner i den bäcksvarta sjön. Nästintill oslagbar kväll helt enkelt!
 
Tisdag och onsdag spenderades till second hand shopping och att vandra i inredningsbutiker. Fick med mig några fynd som förgyller garderoben men som öppnade upp ett svart hål i plånboken. Men vad är väl pengar när man är död? Bäst att spendera det medan man andas, det är min filosofi det.
 
Resans restaurangtips är helt klart Prime Burger! Tro det eller ej så petade den ner Båtenburgaren till andra plats med hjälp av sin "Lily's burger" och parmesan & koriander slungade sweet potato fries. God dayum.
 
 

Comments
Postat av: naomi

Åh ad jag gillade det här inlägget, allt ser så festligt ut!:)

2015-07-30 @ 22:04:25
Postat av: emma

sjukt snygga bilder bruden!!!!

2015-08-01 @ 01:06:21
URL: http://efahl.blogg.se

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback