IDag & inatt

2015-06-04 @ 14:02:00
IDag & inatt är en dag fullspäckad av inspiration, kärlek och fest för att som går programmet Civilingenjör Interaktion & design. Det här var ju som känt mitt första år och av nyfikenhet och lovord från Jane så hoppade jag på projekgruppen för Inatt. Vi blev ett härligt gäng; Jane, Emma, Challe, Amanda och Gabbi som fixade och trixade i månader för att få kvällen och sittningen att bli så bra som den bara kunde bli. 
Jag fotade massa fina vimmelbilder som finns på IDag & inatt's facebooksida men tänkte att det blir roligare att visa en annan vinkel av dagen här. Jag tänker att vi delar upp denna underbara dag i kategorier: Förberedelser, IDag och Inatt. Here goes!
 
Förberedelser
Det bokades sittningslokal, såldes biljetter, det valdes 3rättersmiddag, spelades in filmer får årets IDare, välkomstfilm, det skapades popcornstrutar, poppades popcorn, köptes ljusslingor och vimplar, bordsplacering och allt var himla kul om än stressigt mot slutet!
 
 
 
IDag
Klockan alldeles för tidigt befann vi oss alla i projekgruppen nere på Sliperiet vid Designhögskolan och skulle förbereda lokalen inför ankomsten av alla IDstudenter och företagen som IDag-gruppen bjudit in för föreläsning och inspiration. Det ställdes fram stolar, blåstes 150 ballonger, hängdes upp vimplar, kokades kaffe i massor, morotskaka och bullar ställdes fram, skyltar och affischer hängdes upp, konferenciererna Lovisa och Cornelia övade på scenen, tekniken gick igång och folk trillade in för en himla intressant dag!
Företagen som höll föreläsningar var Expressen, Bontouch och Monterosa. Och årets IDare blev Nicole 
Så värdig vinnare för den titeln.
 
 
Inatt
Åh inatt alltså. Vilken kväll! Jag och tjejerna skyndade oss hem tidigare från IDag för att hinna svepa om till finkläder och sedan rusa till Officersmässen på regementet för att ställa i ordning för finsittningen. Anders som var ansvarig från Rex var en riktig guldklimp och hade gjort himla fint! Vi bättrade på med vimplar, engångskameror, bordsplaceringar, FaceSwap-affischer, ljusslingor och ställde i ordning fotorummet. Det var STRESSIGT men vi lyckades få ihop allt lagom till att folk trillade in för välkomsskålen. 
Alla klasser fick börja med att i grupper trilla in i fotorummet och ta klassbilder och sedan blev det dags för sittningen att börja! Jag och Emma var konferencierer för kvällen och det var lite pirrigt att ställa sig framför alla dessa 100 människor men vi gjorde det sansat. 
Filmerna var uppskattade, det hölls tal från bästa Emelie ID14 och Lars ID11 som var så fina! Vi fick förstaklassig underhållning från Epic Cream Pie även kända som Nicole, Carl och Victor. Sist men inte minst fick vi dela ut ID11s avtackningspresent som vi smusslat med och varit så himla taggade på. Klassen fick 2 flaskor bubbel och sen fick vi avslöja att dom minsann fick lämna cyklarna på regementet för dom skulle nämligen få åka limousin till Rex!! Not bad, not bad.
Klockan 22 var det roliga på Officersmässen slut och alla styrde vidare mot en helt fantastiskt bra kväll på Rex och resten är historia.
 
 

Comments
Postat av: emma

SNYGGT Pegah!! ÅHhhh blir typ nostalgisk av att läsa om det heheh vill göra om allt igen!!!! <3

Svar: <3<3 Men alltså jag med!! Var värsta vemodigt att skriva om det som i det förflutna... Men nu är det ett fantastiskt minne!
Pegah Zarassi

2015-06-05 @ 08:18:01
URL: http://efahl.blogg.se

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback