VALBORG 2015

2015-05-05 @ 01:00:00
FYFAN vad kul jag hade på valborg detta år! Det trots att jag 3 dagar innan åkte på en mild grad av körtelfeber så blev en nykter dag och kväll för mig och mina golfbollar till halsmandlar. Men hur som! Började med en gudomlig brunch hemma hos Linda med Jane, Siri, Naomi, Annika och Filip. Sen cyklade jag till universitetet för att möta upp Challe och styra upp:
 

HUNGER GAMES: VALBORG EDITION

Såhär går det till: Alla som frivilligt anmält sig till att vara med får ett halsband (eller liknande) var, som dom måste bära med sig synligt. Alla läggs till i en fb-chatt innan dom radas upp för startsignal. Startsignalen ljuder och alla får en viss tid på sig till att sprida ut sig på angiven spelplansgräns (typ universitetsområdet).

 

Nu till vad leken går ut på: Leken går ut på att fånga varandra och ta ifrån de andra deltagarnas halsband varpå dessa då är ute (dödskanon!). Detta meddelas genom fbchatten så folk har koll på hur många/vilka som är kvar i leken. MEN! Det finns såklart en tvist. Vi har i förväg placerat ut påsar/paket/saker på spelplanen som kan hjälpa deltagarna under spelets gång. För att deltagarna ska ha chans att hitta dessa skickas bilder ut som ledtrådar på vart dessa kan finnas. Men SE UPP! Du kommer inte vara den enda som är ute efter skatten.

 

Sista personen/personerna med sitt halsband i behåll (eller så länge man orkar leka) vinner!

 

 

...som blev en succé! Vi hade gömt små jägershots, kondomer, en gummianka vid namn Hasse, extraliv m.m i godispåsar som var skatterna då. Vinnaren poserar stolt på en bild längre ner. Ska se till att göra denna lek till en tradition inom ID! Så himla kul.
Några grabbar från ID-3an hade styrt upp fantastiskt bra på campusängarna med tält, DJbås och spridit eventet som tillslut fick 500 ja-tackare. Skulle tippa på att vi blev en 300 pers på ängarna på dagen ändå!
När det vankades mat begav jag mig hem till päronen för att äta grillat till middag och spenderade lite kvalitetstid med familjen. Men kvällen avslutades ändå hemma hos tvistegrannen Tove till lite för sent på kvällen/tidigt på morgonen. Hjärtligt tack till alla som var med och gjorde Valborg!

 

 

Comments

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback