Januari börjar året, februari kommer näst

2016-02-08 @ 22:18:00
 
År 2016 har inte börjat med låg ribba utan börjar snarare med målet om att sätta nya livsrekord!
Har redan fått vara med om mysiga tjejkvällar, sliriga äventyr, vackra vinterdagar och så har jag smittats med den där känslan som gör att det pirrar i magen och bultar i hjärtat. Jag har blivit kär.
Som om det inte vore nog har jag belönats med besvarade känslor. Han heter Magnus och har en katt som heter Mr. Cat och dem är så fina så båda två. Tror det är allt ni behöver veta.
 
Har sen senast fått en uppgradering till min mobil som gör att bilderna då och då kanske kommer bli lite roligare. Har införskaffat 3 små gulliga mobilkameraobjektiv i form av ett fish eye, macro och vidvinkelsobjektiv. Får se hur lång tid det tar innan jag lägger dem på hyllan och glömmer bort dem men just nu är det superkul! Lite provsmak på hur det kan se ut ligger i en röra här nedanför.

Annars så har jag hunnit med indivID-intag, jobb, mysiga middagar, roliga utekvällar och hemkomsten av mina underbara vänner som varit på vift i Asien. Pia och Nicole ni har varit så saknade och jag är så glad att ni är tillbaka!
 
Det var allt för den här gången.
 
 

Comments

Comment entry here:

Name:
Remember me?

E-mail adress: (not published)

URL/Blog adress:

Comment:

Trackback